KATSOMASI RESEPTIT
MU

Resepti: Maku 05/2004

Poronkäristys – näin valmistat suomalaisen perinneruoan

Resepti: Maku 05/2004

Poronkäristys – näin valmistat suomalaisen perinneruoan

ARVIOI
3.9

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Tee näin 3 t 20 min

3 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Lado käristysliha, pilkottu pekoni ja pienityt sipulit kannelliseen uunipataan. Rouhi päälle pippuri, ropsauta suola ja jaa voi nokareiksi antamaan hyvää makua. Kaada nesteeksi olutta.

    Kypsennä käristystä 200 asteessa aluksi kaksi tuntia. Sen jälkeen käristystä kannattaa hämmentää ja mahdollisesti lisätä nestettä (vettä tai olutta), jos se näyttää kovin kuivalta. Ruoka saa kypsyä vielä puolisen tuntia, minkä jälkeen se voi odotella 100 asteessa, kunnes se nostetaan pöytään.

    Tarjoa lisukkeena maustekurkkua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    145 kcal
  • hiilihydraattia
    2.1 g
  • rasvaa
    10.2 g
  • proteiinia
    9.2 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

76% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin7
  • Helppo6
  • Hurmasin vieraat5
  • Opin uutta1
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni2
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta