Poronkäristys
MU
GL

Resepti: Maku 01/2008

Po­ron­kä­ris­tys

Resepti: Maku 01/2008

Po­ron­kä­ris­tys

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

20 min
  • Sulata voi padassa tai kannellisessa paistokasarissa ja ruskista lihat kahdessa erässä.

    Kumoa kaikki lihat takaisin pataan, mausta suolalla, rouhituilla katajanmarjoilla ja pippurilla. Lisää vesi ja anna hautua muusin valmistumisen ajan. Tarkkaile nesteen määrää ja lisää vettä tarvittaessa, lihat eivät saa kuivua.

    Valmista perunamuusi pussin ohjeen mukaan ja tarjoile poronkäristyksen, puolukkasurvoksen ja suolakurkun kanssa.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    428 kcal
  • hiilihydraattia
    31.6 g
  • rasvaa
    20.3 g
  • proteiinia
    30.6 g
  • kuitua
    3.4 g
  • suolaa
    4.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

Lappi


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta