Poronkäristys
MU
GL

Resepti: Maku 01/2008

Poronkäristys

Resepti: Maku 01/2008

Poronkäristys

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Tee näin 20 min

20 min
  • Sulata voi padassa tai kannellisessa paistokasarissa ja ruskista lihat kahdessa erässä.

    Kumoa kaikki lihat takaisin pataan, mausta suolalla, rouhituilla katajanmarjoilla ja pippurilla. Lisää vesi ja anna hautua muusin valmistumisen ajan. Tarkkaile nesteen määrää ja lisää vettä tarvittaessa, lihat eivät saa kuivua.

    Valmista perunamuusi pussin ohjeen mukaan ja tarjoile poronkäristyksen, puolukkasurvoksen ja suolakurkun kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    428 kcal
  • hiilihydraattia
    31.6 g
  • rasvaa
    20.3 g
  • proteiinia
    30.6 g
  • kuitua
    3.4 g
  • suolaa
    4.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta