Porokeitto
MU
GL

Resepti: Maku 05/2009

Porokeitto

Resepti: Maku 05/2009

Porokeitto

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Kuori perunat ja sipuli. Paloittele perunat ja hienonna sipuli.

    Paista käristysliha ja sipulit voissa kattilan pohjalla. Mausta suolalla.

    Kaada kattilaan vesi ja lisää kiehuvaan veteen perunapalat. Anna kiehua 10 minuuttia.

    Lisää keittoon vihannessekoitus ja sulatejuusto nokareina. Sekoittele, kunnes juusto on liuennut liemeen ja porokeitto kiehuu jälleen. Mausta porokeitto rouhituilla viherpippureilla.

VINKKI

Tiesitkö, että samasta kasvista saadaan viher-, musta- ja valkopippureita. Viherpippurit ovat raakoja luumarjoja, mustapippurit puolikypsiä ja valkopippurit kypsiä.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    406 kcal
  • hiilihydraattia
    18.1 g
  • rasvaa
    27 g
  • proteiinia
    22.6 g
  • kuitua
    2.9 g
  • suolaa
    2.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

päivällinen


Laatinut:

Kuva:

Anna Huovinen

Kommentit (1)

  • 14.01.2013

    Vierailija

    Tää on muuten törkeen hyvä keitto, ihan kestosuosikki ollut jo muutaman vuoden.

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta