KATSOMASI RESEPTIT
Poro-voileipäkakkupallerot
MU

Resepti: Maku 03/2017

Poro-voi­lei­pä­kak­ku­pal­le­rot

Resepti: Maku 03/2017

Poro-voi­lei­pä­kak­ku­pal­le­rot

Voileipäkakkupallerot saavat makua porosta, fetasta ja suolakurkusta. Helppojen suupalojen ei tarvitse ison kakun tapaan maustua jääkaapissa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Murenna leipä ja feta käsin. Silppua poro, suolakurkku ja paprika hienoksi.

    Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja aja tasaiseksi sähkövatkaimella. Paahtoleipien määrä riippuu leivän kosteudesta. Jos taikina tuntuu liian löysältä, lisää leipää.

    Silppua kuorrutuksen poro ja ruohosipuli. Pyörittele taikina golfpallon kokoisiksi ja kierittele pallot porossa ja ruohosipulissa.

    Säilytä voileipäkakkupallerot peitettynä jääkaapissa tarjoiluun asti. Voit myös valmistaa voileipäkakkupalleroiden taikinan päivää ennen juhlia ja pyöritellä palloiksi vasta juhlapäivänä.

VINKKI

Vaihda leipä tarvittaessa gluteenittomaan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    166 kcal
  • hiilihydraattia
    26.5 g
  • rasvaa
    2.7 g
  • proteiinia
    8.2 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Yli­op­pi­las­juh­lat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta