KATSOMASI RESEPTIT
Poro-tortillalasagne
MU

Resepti: Maku 03/2017

Poro-tor­til­la­la­sag­ne

Resepti: Maku 03/2017

Poro-tor­til­la­la­sag­ne

Nopeampi lasagne kootaan kätevästi tortillalevyistä. Poronkäristysliha, cheddarjuusto ja puolukat antavat tortillalasagnelle rutkasti makua.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Kuori ja silppua sipulit. Ruskista voissa kattilassa sipulisilppu ja poronkäristysliha.

    Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Hauduta kannen alla keskilämmöllä 20 minuuttia.

    Voitele uunivuoka öljyllä ja nosta pohjalle tortilla. Levitä tortillalle noin kolmasosa porokastikkeesta, ruokakermasta ja cheddarista. Lisää tortilla ja kastiketta. Jatka näin, kunnes kastike on kulunut.

    Murustele päälle nachoja ja chedddaria.

    Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20–30 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin värin. Ripottele päälle puolukoita.

    Tarjoa poro-tortillalasagne raikkaan salaatin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    119 kcal
  • hiilihydraattia
    2.2 g
  • rasvaa
    7.7 g
  • proteiinia
    9.7 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Tortilla

    Lisää suosikiksi

    Tulosta