Poro-hapankaalipiiraat

Resepti: Maku 04/2011

Poro-ha­pan­kaa­li­pii­raat

Resepti: Maku 04/2011

Poro-ha­pan­kaa­li­pii­raat

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t 10 min

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kumoa sulanut käristysliha kattilaan ja sekoittele rasvassa kypsäksi, noin 15 minuuttia. Lisää valutettu hapankaali, kermaviili ja puolukat. Kiehauta ja anna jäähtyä. Lisää muna ja mausteet jäähtyneeseen seokseen. Sulata rasva. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rasvan joukkoon. Lisää vesi ja sekoita taikinaksi. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä levyksi. Jaa taikina noin 10 x 10 cm:n neliöiksi. Pane jokaiselle neliölle poro-hapankaalitäytettä ja sulje taikina kolmioksi. Nypi reunat tiiviisti kiinni. Voitele poro-hapankaalipiiraat munalla. Halutessasi voit ripotella koristeeksi auringonkukansiemeniä. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. •Voit käyttää myös valmista, pakastettua ruis-perunataikinaa.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    201 kcal
  • hiilihydraattia
    15.7 g
  • rasvaa
    12 g
  • proteiinia
    7.5 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (4)

0% Tekisi uudestaan
    • 15.11.2011

      Veera H

      Kokeilin tätä ohjetta tänään. Tein kaiken miten pyysit! Luotin sinuun, ja petit odotukseni. Tämä ohje oli kuvottavin, yököttävin ja lemuavin mitä olen koskaan kokeillut. Täytteen haju oli sanoinkuvaamattoman oksettava. Kaikki ystäväni olivat oksennuksen partaalla haistettuaan täytettä. Maineeni mestarikokkina on mennyttä sinun takiasi.
      Pala sielustani on mennyt roskikseen piirakoidesi myötä.

    • 15.11.2011

      Samaa_mielt-_89

      Olen samaa mieltä Veera H. Minunkin maineeni on mennyttä. Tein näitä synttärilahjaksi ja isäni oli sydänkohtauksen partaalla maistettuuaan näitä oksetuksia.

    • 15.11.2011

      koditon_78

      Kokeilin näitä tänään. Paistoin piiraset sytkärillä. Nämä olivat hyviä, mutta asunkin Ikean pahvilaatikossa.

    • 15.11.2011

      Vierailija

      :) Kaalin haju saa toiset kakomaan, saati jos on kyse hapankaalista... Minusta hapankaali on hyvää ja nämä piirakat oli ihan ok. Puolukat vielä terästivät happamuutta kivasti.

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta