KATSOMASI RESEPTIT
Porkkanaraastesämpylät

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Pork­ka­na­raas­te­säm­py­lät

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Pork­ka­na­raas­te­säm­py­lät

Porkkanasämpylät leivotaan ilman rasvaa.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

18 kpl

Tee näin 1 t 37 min

1 t 37 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
1 t 12 min
  • Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää sokeri ja suola.

    Alusta jauhoja taikinaan, kunnes se irtoaa käsistä ja kulhon reunoista. Jätä taikina niin löysäksi, kuin se työstämisen kannalta on mahdollista. Peittele kulho liinalla, ja jätä taikina kohoamaan noin puoleksi tunniksi.

    Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa sitä hetki. Jos se on hyvin löysää, vaivaa mukaan hiukan lisää jauhoja.

    Tee taikinasta pötkö ja jaa se 18 palaan. Muotoile palat sämpylöiksi ja nosta leivinpaperin päälle pellille. Peittele liinalla ja anna kohota vielä puoli tuntia.

    Paista kohonneita sämpylöitä 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    213 kcal
  • hiilihydraattia
    43.3 g
  • rasvaa
    1.1 g
  • proteiinia
    6.6 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivotaan leipää

    Lisää suosikiksi

    Tulosta