KATSOMASI RESEPTIT
Porkkanannaattipesto
GL
MU

Resepti: Maku 06/2016

Pork­ka­nan­naat­ti­pes­to

Resepti: Maku 06/2016

Pork­ka­nan­naat­ti­pes­to

Oman pellon biodynaamisesti viljellyistä porkkanoista voi pyöräyttää rouhean peston. Tämä maukas porkkanannaattipesto on kehitetty Ravintolakoulu Perhossa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
  • Valmista porkkanannaattipesto näin:

    Huuhtele porkkanannaatit ja ryöppää ne kiehuvassa vedessä, noin 10 sekuntia riittää.

    Jäähdytä kylmässä vedessä ja purista kuiviksi.

    Raasta parmesaani ja hienonna valkosipuli.

    Mittaa kaikki ainekset mausteita lukuun ottamatta tehosekoittimeen ja soseuta seos tasaiseksi. Pesto saa jäädä koostumukseltaan hieman karkeaksi.

    Mausta sokerilla ja suolalla oman maun mukaan.

    Siirrä valmis pesto puhtaaseen lasipurkkiin ja lorauta sen päälle hyvää öljyä säilyvyyden parantamiseksi.

    Säilytä pesto jääkaapissa.

    Tarjoa pestoa pastan kastikkeena tai käytä mausteena ruoanlaitossa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    679 kcal
  • hiilihydraattia
    4.2 g
  • rasvaa
    70.6 g
  • proteiinia
    9 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Pasta

Lisää suosikiksi

Tulosta