KATSOMASI RESEPTIT
Porkkanalaatikko raasteesta

Resepti: Maku 06/2008

Pork­ka­na­laa­tik­ko raasteesta

Resepti: Maku 06/2008

Pork­ka­na­laa­tik­ko raasteesta

Joulupöydän helpoin porkkanalaatikko valmistuu porkkanaraasteesta. Tällä reseptillä porkkanalaatikosta tulee mehevä ja maukas ilman porkkanoiden keittämistä!

ARVIOI
4.8

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Tee näin 1 t 55 min

1 t 55 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Kiehauta vesi kattilassa. Lisää riisi ja anna kiehua, kunnes neste on imeytynyt riiseihin.

    Lisää maito ja anna hautua kannen alla välillä sekoittaen melkein kypsäksi puuroksi.

    Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Lisää raaste ja muut aineet puuroon.

    Kaada seos voideltuun suureen uunivuokaan, vuole porkkanalaatikon päälle voinokareita.

    Kypsennä porkkanalaatikkoa uunissa 175 asteessa noin tunti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    68 kcal
  • hiilihydraattia
    10 g
  • rasvaa
    1.9 g
  • proteiinia
    2.3 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joululaatikot

    Lisää suosikiksi

    Tulosta