KATSOMASI RESEPTIT
Porkkanakakku-pullapitko

Resepti: Maku 01/2017

Porkkanakakku-pullapitko

Resepti: Maku 01/2017

Porkkanakakku-pullapitko

Leivo suositun porkkanakakun maut pullapitkoon! Mehevä pitko saa makunsa ja värinsä porkkanamehusta.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 25 min

1 t 25 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t 10 min
  • Lämmitä mehu kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva. Lisää sokeri, mausteet ja muna.

    Lisää jauhot vähän kerrallaan ja huoneenlämpöinen voi viimeisenä. Vaivaa, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoista.

    Kohota taikina liinan alla kaksinkertaiseksi, noin 40 minuuttia.

    Kauli taikina jauhotetulla pöydällä levyksi (45 cm × 25 cm). Mausta tuorejuusto sokereilla ja levitä taikinalevylle. Kääri levy pitkältä sivulta rullalle ja puolita kahdeksi pitkoksi.

    Leikkaa pitkojen päälle saksilla 1 ½ cm:n välein viipaleita, niin että ne jäävät pohjasta kiinni. Kääntele viipaleet vuorotellen eri puolille.

    Voitele pitko vatkatulla munalla. Ripottele päälle mantelirouhetta.

    Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes pitko on kypsä ja kauniin värinen.

    Sekoita tomusokeri ja porkkanamehu tasaiseksi. Koristele jäähtynyt pulla kuorrutteella.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    359 kcal
  • hiilihydraattia
    56 g
  • rasvaa
    11.4 g
  • proteiinia
    7.6 g
  • kuitua
    2.1 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

50% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Hurmasin vieraat1
  • Ei maistunut2
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta