KATSOMASI RESEPTIT

Resepti: Maku 01/2003

Porkkanakakku kuk­ka­ko­ris­teil­la

Resepti: Maku 01/2003

Porkkanakakku kuk­ka­ko­ris­teil­la

ARVIOI
3.8

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 annosta

Kuorrutus

Koristeeksi

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Voitele ja korppujauhota torvellinen kakkuvuoka. Lämmitä uuni 175-asteiseksi.

    Vaahdota voi ja fariinisokeri sekä munat ja kidesokeri. Yhdistä vaahdot.

    Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan porkkanaraasteen kanssa vuorotellen. Sekoita taikina ja lusikoi kakkuvuokaan.

    Kypsennä kakkua uunin keskiosassa noin tunti. Kumoa ritilälle jäähtymään.

    Sekoita tomusokerista ja mehusta kuorrutus, jota voi pursottaa nauhana.

    Pursota kevätkukille ääriviivat ja leikkaa porkkanasta terälehdet. Lapsetkin osallistuvat mielellään kakun koristelemiseen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    312 kcal
  • hiilihydraattia
    38.3 g
  • rasvaa
    15.3 g
  • proteiinia
    5.2 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kevät


Laatinut:

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta