KATSOMASI RESEPTIT
Porkkanakakku-kääretorttu

Resepti: Maku 05/2016

Porkkanakakku-kääretorttu

Resepti: Maku 05/2016

Porkkanakakku-kääretorttu

Porkkanakakku toimii myös kääretortun muodossa erittäin hyvin. Mikäli porkkanakakun paras osa on se kuorrute, niin tässä sitä on paljon!

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista porkkanakakkukääretorttu näin:

    Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää voisula.

    Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahdon joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi varovasti nostellen.

    Lisää lopuksi porkkanaraaste.

    Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 200-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia. Jäähdytä.

    Valmista täyte. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto sekaisin. Lisää lopuksi tomusokeri. Nosta täyte jääkaappiin odottamaan.

    Levitä täyte tasaisesti jäähtyneelle pohjalle. Kääri tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla ja kääräise torttu lopuksi leivinpaperiin.

    Siirrä porkkanakakkukääretorttu jääkaappiin maustumaan vähintään muutamaksi tunniksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    364 kcal
  • hiilihydraattia
    41.1 g
  • rasvaa
    20.6 g
  • proteiinia
    3.1 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (15)

82% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin20
  • Helppo14
  • Hurmasin vieraat9
  • Opin uutta4
  • Ei maistunut4
  • Kaikki meni14
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (11)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Leivonta

Lisää suosikiksi

Tulosta