KATSOMASI RESEPTIT
Porkkanahummus
GL
MA
MU

Resepti: Maku 08/2016

Porkkanahummus

Resepti: Maku 08/2016

Porkkanahummus

Pyöräytä tutun hummuksen sekaan porkkanoita ja minttua. Voit tehdä porkkanahummuksen pari päivää ennen tarjoamista. Säilytä se jääkaapissa hyvin peitettynä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 35 min

2 t 35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
2 t 15 min
  • Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä ne kypsiksi vähässä vedessä (keittoaika 15–20 min). Kaada keitinvesi pois.

    Huuhtele ja valuta kikherneet. Lisää ne porkkanoiden sekaan. Soseuta porkkanat ja kikherneet tasaiseksi sauvasekoittimella.

    Lisää silputtu valkosipuli, öljy, sitruunamehu, tahini, korianteri, suola ja minttu. Soseuta ja tarkista maku.

    Anna porkkanahummuksen maustua peitettynä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

    Huuhtele ja valuta salaatinlehdet. Täytä lehdet porkkanahummuksella ja viimeistele siemenillä ja tuoreella mintulla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    571 kcal
  • hiilihydraattia
    0.4 g
  • rasvaa
    63.9 g
  • proteiinia
    0.3 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    9.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vegaaninen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta