KATSOMASI RESEPTIT
GL
MA
MU

Resepti: Maku 02/2003

Porkkana-karviaishillo

Resepti: Maku 02/2003

Porkkana-karviaishillo

Porkkana ja karviainen tekevät hillossa ihmeellisen makuharhan! Hillo maistuu aivan lakkahillolta, vaikkei ole lakkoja nähnytkään. Piristä jogurttiannos lusikallisella lakattoman lakkahilloa tai tarjoa hilloa vaikkapa korppujen ja juuston kera.

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

1 annosta

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Kuori ja raasta porkkanat. Poista kannat karviaisista.

    Mittaa porkkanaraaste, karviaiset ja vesi kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä kunnes seos on kunnolla soseutunut.

    Lisää hillosokeri ja keitä noin 10 minuuttia.

    Kuori pinnalle muodostunut vaahto pois ja kaada porkkana-karviaishillo puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tiiviisti.

    Jäähdytä lakattoman lakkahillo nopeasti ja vie kylmiöön, jääkaappiin tai kellariin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    171 kcal
  • hiilihydraattia
    40.7 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    0.4 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    15.4 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (6)

84% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin28
  • Helppo16
  • Hurmasin vieraat18
  • Opin uutta5
  • Ei maistunut15
  • Kaikki meni7
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (2)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta