KATSOMASI RESEPTIT
Pizzapohja kikherneistä

Resepti: Perinneruokaa prkl

Pizzapohja kikherneistä

Resepti: Perinneruokaa prkl

Pizzapohja kikherneistä

Purkillisesta kikherneitä valmistuu gluteeniton ja proteiinipitoinen pizzapohja. Ksantaanin avulla kikherneet taipuvat helposti muotoiltavaksi taikinaksi.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Kaada kikherneet liemineen monitoimikoneeseen. Mittaa joukkoon muut ainekset.

    Anna taikinan pyöriä muutama minuutti, kunnes siihen on muodostunut sitkoa.

    Levitä taikina uunipellille ja esipaista pohjaa 200 asteessa 15-20 minuuttia.

    Täytä haluamallasi täytteillä ja paista vielä 225 asteessa 10-15 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    107 kcal
  • hiilihydraattia
    22.9 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    3.4 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    57.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

0% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta