KATSOMASI RESEPTIT
Piparminttusuklaat
GL
MU

Resepti: Maku 07/2016

Pi­par­mint­tusuklaat

Resepti: Maku 07/2016

Pi­par­mint­tusuklaat

Valmista itse minttusuklaakonvehteja! Tässä piparminttusuklaassa tumman suklaakerroksen alla piilottelee pehmeän kermainen piparminttupallero.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

70 kpl

Kuorrutus

Tee näin 1 t 50 min

1 t 50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Valmista piparminttukonvehdit näin:

    Kaada kondensoitu maito kulhoon ja siivilöi päälle tomusokeria.

    Lisää piparminttuaromi ja sekoita massa tasaiseksi. Peitä kulho kelmulla. Anna massan jähmettyä jääkaapissa noin 30 minuuttia.

    Pyörittele massasta pieniä palloja (Ø 2 cm) ja paina ne litteämmiksi. Nosta makeiset takaisin kylmään.

    Paloittele suklaa kulhoon ja lisää voi. Sulata mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita tasaiseksi.

    Upota makeiset suklaasulaan, valuta ja nosta lautaselle kovettumaan.

    Säilytä piparminttusuklaat tiiviissä rasiassa jääkaapissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    415 kcal
  • hiilihydraattia
    73.6 g
  • rasvaa
    12 g
  • proteiinia
    3.1 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Suklaa

    Lisää suosikiksi

    Tulosta