KATSOMASI RESEPTIT
Piparkakku-pannukakut

Resepti: Fanni & Kaneli

Piparkakku-pannukakut

Resepti: Fanni & Kaneli

Piparkakku-pannukakut

Muhkeat amerikkalaistyyliset pannukakut maistuvat ihanilta piparkakkumausteilla maustettuina. Lusikoi päälle kermavaahtoa ja vaahterasiirappia - ja nautiskele kaikessa rauhassa!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Sekoita kulhossa jauhot, sokeri, suola, leivinjauhe ja mausteet. Vatkaa kevyesti eri kulhossa kananmuna, maito ja voisula. (Voit sulattaa voin näppärästi paistinpannulla, jonka voit kuumentaa samalla valmiiksi jo pannukakkujen paistamista varten.)

    Yhdistä seokset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Sekoita taikinaan suklaahiput.

    Paista pannukakut paistinpannulla reilulla keskilämmöllä pienessä määrässä voita molemmin puolin. Pannukakku on valmis käännettäväksi kun se keskiosa alkaa kuplia. Paista kaikki pannukakut.

    Vatkaa kuohukerma pehmeäksi vaahdoksi. Lusikoi kermavaahtoa pannukakkujen päälle. Viimeistele vaahterasiirapilla ja piparkakkumurulla.

VINKKI

Voit käyttää mausteiden tilalta noin teelusikallisen valmista piparkakkumaustetta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    246 kcal
  • hiilihydraattia
    25.9 g
  • rasvaa
    13.7 g
  • proteiinia
    4.8 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta