Piparinen juustokakku

Resepti: Maku 04/2003

Pi­pa­ri­nen juus­to­kak­ku

Resepti: Maku 04/2003

Pi­pa­ri­nen juus­to­kak­ku

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

8 annosta

Pohja

Täyte

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Voitele piirakka- tai irtopohjavuoka hyvin tai vuoraa se leivinpaperilla. Kauli piparkakkutaikina vuoan pohjan kokoiseksi levyksi ja nosta levy vuokaan.

    Sekoita juustokakun täytteen ainekset kulhossa ja kaada pohjalevylle.Paista torttua 175 asteessa noin 40 minuuttia. Jäähdytä torttu täysin ennen tarjoilua, mielellään jääkaappikylmäksi. Koristele torttu valmiilla piparkakuilla, tai paista yli jääneestä taikinasta pieniä koristepiparkakkuja 200-asteisessa uunissa.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    363 kcal
  • hiilihydraattia
    35.9 g
  • rasvaa
    21.6 g
  • proteiinia
    5.3 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

talvi


Laatinut:

Kuva:

Elina Himanen

Kommentit (1)

  • 24.12.2012

    Vierailija

    Onnistui hyvin. Näytti ihan nätiltä ja oli helppo tehdä.
    Ainoa 'ongelma' oli saada juusto tasaisesti sekoitettua kuorrutteeseen. Jäi pakostakin sellaisia pieniä könnejä juustoa sinne tänne. Tai sitten on tekijässä vika :D Ei muuten siis haitannut, mutta kakun pinnasta tuli valkosen läikikäs..
    Maku hyvä, aika juustoinen, ei kyllä ollenkaan makea.

Kommentoi

Esikatselu

Lisää suosikiksi

Tulosta