Piparinen juustokakku

Resepti: Maku 04/2003

Piparinen juustokakku

Resepti: Maku 04/2003

Piparinen juustokakku

Ihana piparinen juustokakku saa pohjansa piparitaikinasta ja täytteenä on mehevä tuorejuustotäyte. Pipareilla koristeltu kakku sopii upeasti joulun herkkupöytään!

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Pohja

Täyte

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Voitele piirakka- tai irtopohjavuoka hyvin tai vuoraa se leivinpaperilla.

    Kauli piparkakkutaikina vuoan pohjan kokoiseksi levyksi ja nosta levy vuokaan.

    Sekoita juustokakun täytteen ainekset kulhossa ja kaada pohjalevylle.

    Paista torttua 175 asteessa noin 40 minuuttia.

    Jäähdytä juustokakku täysin ennen tarjoilua, mielellään jääkaappikylmäksi.

    Koristele piparinen juustokakku valmiilla piparkakuilla, tai paista yli jääneestä taikinasta pieniä koristepiparkakkuja 200-asteisessa uunissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.3
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    363 kcal
  • hiilihydraattia
    35.9 g
  • rasvaa
    21.6 g
  • proteiinia
    5.3 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

talvi


Laatinut:

Kuva:

Elina Himanen

Kommentit (1)

0% Tekisi uudestaan
    • 24.12.2012

      Vierailija

      Onnistui hyvin. Näytti ihan nätiltä ja oli helppo tehdä.
      Ainoa 'ongelma' oli saada juusto tasaisesti sekoitettua kuorrutteeseen. Jäi pakostakin sellaisia pieniä könnejä juustoa sinne tänne. Tai sitten on tekijässä vika :D Ei muuten siis haitannut, mutta kakun pinnasta tuli valkosen läikikäs..
      Maku hyvä, aika juustoinen, ei kyllä ollenkaan makea.

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta