KATSOMASI RESEPTIT
Piparilusikat

Resepti: Maku 07/2016

Piparilusikat

Resepti: Maku 07/2016

Piparilusikat

Piiparilusikka on ihana syötävä kahvin hämmentäjä!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

60 kpl

Sokerikuorrute

Koristelu

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
5 min
  • Kauli piparitaikina hyvin jauhotetulla pöydällä noin 5 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota kaavan avulla lusikanmuotoisia pipareita leivinpaperin päälle pellille. Voit myös leipoa lusikat suoraan leivinpaperille. Jätä tällöin leviämisvaraa.

    Paista pipareita 200-asteisessa uunissa 5–7 minuuttia. Jäähdytä.

    Vatkaa valkuaisen rakenne rikki kulhossa. Siivilöi joukkoon tomusokeri. Sekoita ja lisää mehu. Hämmennä kunnes seos on kiiltävää. Tee kuorrutteesta löysähkö, lisää tarvittaessa mehua.

    Dippaa piparilusikoiden varret pikeeriin, koristele ja anna kuivua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    381 kcal
  • hiilihydraattia
    68.3 g
  • rasvaa
    9.8 g
  • proteiinia
    4 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joulupiparit

    Lisää suosikiksi

    Tulosta