KATSOMASI RESEPTIT
Piparikepit

Resepti: Maku 07/2016

Piparikepit

Resepti: Maku 07/2016

Piparikepit

Tässä on superhelppo tapa muotoilla piparit! Piparikeppien leivonnassa ei tarvita edes kaulinta. Ihana piparminttukuorrute viimeistelee kepit tarjoilukuntoon.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

50 kpl

Piparminttukuorrute

Tee näin 48 min

48 min
{
AKTIIVINEN
45 min
PASSIIVINEN
3 min
  • Valmista piparikepit näin:

    Sulata piiparitaikina ohjeen mukaan. Ota piparitaikinasta neljäsosa. Pyöritä taikinasta jauhotetulla pöydällä makkara ja jaa se kolmeen osaan.

    Leivo pala kerrallaan 5 mm:n paksuisiksi tangoiksi. Jaa tankoja tarvittaessa lyhyempiin osiin, jotta niitä on helpompi käsitellä.

    Leikkaa tangosta 10–12 cm:n pituisia paloja. Kiedo kaksi tankoa yhteen, nosta leivinpaperin päälle pellile ja taivuta tangon yläosa lopuksi kepin pään muotoon.

    Paista piparitankoja 200-asteisessa uunissa noin viisi minuuttia. Jäähdytä piparit ritilällä.

    Sekoita piparminttukuorrutteen ainekset yhteen. Kun teet ohuehkon kuorrutteen, voit levittää sitä pienellä siveltimellä tangoille. Koristele piparikepit nonparelleilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    380 kcal
  • hiilihydraattia
    67.9 g
  • rasvaa
    9.9 g
  • proteiinia
    4 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joulupiparit

    Lisää suosikiksi

    Tulosta