KATSOMASI RESEPTIT
Pinaattitäytteiset letut

Resepti: Perinneruokaa prkl

Pi­naat­ti­täyt­tei­set letut

Resepti: Perinneruokaa prkl

Pi­naat­ti­täyt­tei­set letut

Pinaatilla ja ricottajuustolla täytetyt letut paistuvat uunissa meheviksi. Tarjoa täytettyjen lettujen kanssa salaattia.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

täyte

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Sekoita taikinan ainekset keskenään ja anna turvota noin 15 minuuttia. Paista taikinasta noin 6-8 isoa lettua.

    Kuutioi omena kulhoon ja lisää joukkoon ricottajuusto. Hienonna joukkoon myös pinaatti ja valkosipulin kynnet. Lisää kananmuna ja mausta suolalla sekä pippurilla.

    Jaa täyte paistettujen lettujen keskelle ja kääntele reunat päälle. Nosta täytetyt letut voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle halutessasi juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    252 kcal
  • hiilihydraattia
    18.7 g
  • rasvaa
    16.8 g
  • proteiinia
    6.4 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    2.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

pinaatti, ricotta, lettu


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta