KATSOMASI RESEPTIT
Pinaattipestopasta
MU

Resepti: Maku 01/2017

Pi­naat­ti­pes­to­pas­ta

Resepti: Maku 01/2017

Pi­naat­ti­pes­to­pas­ta

Tee ihana pesto babypinaatista, basilikasta ja manteleista! Tarjoa pinaattipesto suosikkipastaasi sekoitettuna. 

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 10 min

10 min
  • Tee pinaattipestopasta näin:

    Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.

    Huuhdo ja kuivaa pinaatti. Kumoa lehdet monitoimikoneen kulhoon. Nypi joukkoon basilikanlehdet. Paloittele juusto. Lisää juusto, mantelit, öljy, sitruunamehu, suola ja pippuri. Soseuta tasaiseksi.

    Sekoita pinaattipesto kuuman pastan joukkoon. Vuole parmesaanilastuja ja rouhi manteleita pinaattipestopastan päälle.    

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    398 kcal
  • hiilihydraattia
    42 g
  • rasvaa
    20.2 g
  • proteiinia
    11.9 g
  • kuitua
    2.9 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munaton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta