KATSOMASI RESEPTIT
Pinaattinen cocotte

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Pinaattinen cocotte

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Pinaattinen cocotte

Helppo tapa valmistaa juuri sopivan kokoisia kivoja brunssiannoksia. Mausta cocotte omilla herkkutuotteilla, tässä on käytetty babypinaattia ja parmesaania makua antamaan.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Muut ainesosat

  • Suolaa ja mustaapippuria, koristeeksi tuoretta ruohosipulia tai basilikaa.

Tee näin 20 min

20 min
  • Paista pannulla pekonikuutiot sekä pienitty valkosipuli rapeiksi, lisää revitty pinaatti ja freesaa sopivasti. Jaa seos neljän pikkuvuoan pohjalle. Ripottele päälle parmesaani ja jaa kerma tasan kaikkiin vuokiin. Riko jokaiseen vuokaan päälle muna, ripottele päälle suolaa ja mustaa pippuria. Laita vuoat isompaan astiaan, jossa on vettä, varo ettei vettä pääse pikkuastioihin. Paista 200 asteessa kymmenisen minuuttia kunnes pinta näyttää hyytyneeltä. Koristele tuoreella ruohosipulilla tai basilikalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    376 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    37 g
  • proteiinia
    12 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    2.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta