Kokeile ruokakassipalvelua nyt -20 € Raaka-aineet ja reseptit kotiovelle alk. 42 € Käytä etu
Pinaatti-fetapiiras

Resepti: Maku 06/2006

Pinaatti-fetapiiras

Resepti: Maku 06/2006

Pinaatti-fetapiiras

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

16 palaa

Pohja

Täyte

Pinnalle

Maku.fi:n reseptit löydät myös Makuviikon ruokakassista. Tilaa raaka-aineet ja reseptit suoraan kotiovellesi. Kokeile palvelua nyt - saat 20 € edun! Kokkailet kahdelle 4:n päivän ajan alk. 42 € hintaan. Tutustu ja tilaa >>

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Kauli sulanut taikina ohueksi levyksi. Nosta se Ø 30 sentin piirakkavuokaan tai suorakaiteen muotoiseen vuokaan (noin 40x25 cm).

    Höyrytä huuhdotut pinaatinlehdet, kaada siivilään ja valuta. Puserra jäähtyneet pinaatinlehdet mahdollisimman kuiviksi.

    Kuumenna uuni 175 asteeseen. Levitä pinaatti ja silputtu minttu pohjan päälle kerroksittain. Sekoita liemen aineet ja kaada se vuokaan. Viipaloi tai kuutioi fetajuusto ja nosta palat täytteen päälle.

    Paista pinaatti-fetapiirasta uunin alatasolla 35–40 minuuttia. Tarjoa haaleana.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    184 kcal
  • hiilihydraattia
    8 g
  • rasvaa
    14.1 g
  • proteiinia
    6.4 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

0% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta