Pinaatti-fetapiiras

Resepti: Maku 06/2006

Pinaatti-fetapiiras

Resepti: Maku 06/2006

Pinaatti-fetapiiras

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Kauli sulanut taikina ohueksi levyksi. Nosta se Ø 30 sentin piirakkavuokaan tai suorakaiteen muotoiseen vuokaan (noin 40x25 cm).

    Höyrytä huuhdotut pinaatinlehdet, kaada siivilään ja valuta. Puserra jäähtyneet pinaatinlehdet mahdollisimman kuiviksi.

    Kuumenna uuni 175 asteeseen. Levitä pinaatti ja silputtu minttu pohjan päälle kerroksittain. Sekoita liemen aineet ja kaada se vuokaan. Viipaloi tai kuutioi fetajuusto ja nosta palat täytteen päälle.

    Paista pinaatti-fetapiirasta uunin alatasolla 35–40 minuuttia. Tarjoa haaleana.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    168 kcal
  • hiilihydraattia
    7.3 g
  • rasvaa
    12.9 g
  • proteiinia
    5.8 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (1)

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta