KATSOMASI RESEPTIT
Pimientos de padron
GL
MA
MU

Resepti: Maku 07/2016

Pimientos de padron

Resepti: Maku 07/2016

Pimientos de padron

Trendikkäät pikkupaprikat tulevat Padrónista, Espanjan Galician maakunnasta. Yleensä nämä vihreät pikkupaprikat ovat mietoja, mutta noin joka kymmenes niistä on tulinen. Paista paprikat pannulla ja nauti jännityksestä!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Huuhtele ja kuivaa kokonaiset paprikat huolellisesti. Jos paprikoihin jää vettä, ne räiskyvät öljyssä voimakkaasti.

    Kuumenna öljy pannulla todella kuumaksi. Lisää paprikat. Paista kovalla lämmöllä, kunnes paprikat saavat pintaansa mustat laikut.

    Valuta paprikat talouspaperin päällä lautasella.

    Siirrä paprikat kulhoon ja mausta sormisuolalla. Tarjoa heti lisäkkeenä tai näppipalana.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    124 kcal
  • hiilihydraattia
    3.7 g
  • rasvaa
    11.9 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    2.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

75% Tekisi uudestaan
  • Helppo1
  • Kaikki meni2
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Tortilla

Lisää suosikiksi

Tulosta