KATSOMASI RESEPTIT
Pikkusuolaista särjestä

Resepti: Perinneruokaa prkl

Pikkusuolaista särjestä

Ainekset

20 palaa

smetanavaahto

lisäksi

Tee näin 15 min

15 min
  • Vaahdota smetana ja lisää siihen hienonnettu punasipuli. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla.

    Pilko varrasleipä noin 5 cm palohin ja lisää päälle lusikallinen smetanavaahtoa.

    Lisää jokaisen palan päälle särkeä ja koristele punasipulilla sekä tillillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    288 kcal
  • hiilihydraattia
    27.4 g
  • rasvaa
    17.5 g
  • proteiinia
    5.2 g
  • kuitua
    6.8 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Kaikki meni0
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Halloween

Lisää suosikiksi

Tulosta