KATSOMASI RESEPTIT
Pikkumureke jauhelihasta

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Pikkumureke jauhelihasta

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Pikkumureke jauhelihasta

Henkilökohtaiset pikkumurekkeet valmistuvat paistokuntoon lihapullia nopeammin ja pysyvät sisältä pehmeämpinä kuin pihvit. Päällinen kuorrutetaan ketsupilla ja murekkeen kanssa tarjoillaan paistettuja vihanneksia tai perunamuusia.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Silppua sipulit ja paista voissa hetken aikaa, lisää joukkoon vesi, kanaliemikuutio, persilija, tomaattimurska, suola, valkosipuli, kastike sekä pippuri. Keittele hetken aikaa niin että maut sekoittuvat hyvin ja kanaliemikuutio sulaa seokseen, jäähdytä. Lisää seokseen kananmunat ja pieneksi revityt paahtoleipäviipaleet, lisää jauheliha ja sekoita hyvin. Tee jauhelihataikinasta isoja lumipalloja ja muotoile pieniksi murekkeiksi. Kuorruta murekkeet reilusti ketsupilla ja paista kypsiksi 190 asteessa reilu puoli tuntia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    42 kcal
  • hiilihydraattia
    7.8 g
  • rasvaa
    0.4 g
  • proteiinia
    1.4 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    2.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta