KATSOMASI RESEPTIT
Pikkuiset parsapiirakat

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Pikkuiset parsapiirakat

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Pikkuiset parsapiirakat

Valloita sydämet näillä suloisilla pikkupiirakoilla! Suolaiset herkut on ryyditetty mascarponella, goudalla ja parsalla. Valmis piirakkataikina nopeuttaa leivontaa.

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Valmista pikkuiset parsapiirakat näin:

    Sulata taikina ohjeen mukaan. Kauli se ohueksi levyksi jauhoja apuna käyttäen. Ota taikinalevystä muotilla hiukan vuokia isompia taikinapyörylöitä. Taputtele ne (voideltuihin) piiras- tai muffinivuokiin.

    Pese ja kuivaa parsat. Halkaise ja leikkaa ne sentin paloiksi. (Säästä nuppupalat koristeeksi.)

    Vatkaa kulhossa kevyesti keskenään mascarpone, kerma, muna ja mausteet. Lisää joukkoon juustoraaste ja kevätsipuli.

    Täytä vuoat puolilleen, lisää parsapalat ja levitä loput täytteestä päälle. Aseta nuput pinnalle koristeiksi. Paista piiraita 180-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    374 kcal
  • hiilihydraattia
    18.6 g
  • rasvaa
    30.7 g
  • proteiinia
    6.4 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

0% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Parsa

    Lisää suosikiksi

    Tulosta