KATSOMASI RESEPTIT
Pikapikkelöidyt porkkanat
GL
MA
MU

Resepti: Maku 07/2016

Pi­ka­pik­ke­löi­dyt porkkanat

Resepti: Maku 07/2016

Pi­ka­pik­ke­löi­dyt porkkanat

Pikapikkelöidyt porkkanat ovat oiva lisä tortilloihin ja hyvän kaverin nyhtölihalle. Etikkaliemi tekee porkkanoista sähäkän makuisen lisäkkeen.

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Liemi

Tee näin 10 min

10 min
  • Valmista pikapikkelöidyt porkkanat näin:

    Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Hienonna kuorittu sipuli.

    Kuumenna liemen ainekset kattilassa kiehuvaksi. Sekoita, kunnes sokeri on kokonaan liuennut.

    Lisää porkkanaraaste ja sipuli kuumaan liemeen. Anna jäähtyä ja siirrä peitettynä jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön ajaksi.

    Tarjoa pikkelöidyt porkkanat tortillojen lisäkkeenä. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    61 kcal
  • hiilihydraattia
    12.5 g
  • rasvaa
    0.1 g
  • proteiinia
    0.5 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    2.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Tortilla

    Lisää suosikiksi

    Tulosta