KATSOMASI RESEPTIT
Pikamunkit – nostata vappuherkut leivinjauheella

Resepti: Perinneruokaa prkl

Pikamunkit – nostata vappuherkut lei­vin­jau­heel­la

Resepti: Perinneruokaa prkl

Pikamunkit – nostata vappuherkut lei­vin­jau­heel­la

Ei vappua ilman munkkeja! Voiko leivinjauheella valmistetuista munkeista tulla oikeasti hyviä? No kyllä voi!

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 kpl

Muut ainesosat

  • öljyä paistamiseen

Tee näin 1 t

1 t
  • Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää sokeri, suola, kardemumma ja maito.

    Lisää voisula seokseen.

    Lisää leivinjauhe vehnäjauhoihin ja sekoita hyvin.

    Kaada jauhot nesteeseen ja vatkaa nopeasti tasaiseksi massaksi. Leivinjauhe alkaa muodostamaan ilmakuplia taikinaan ja sitä ei pidä sekoittaa enää.

    Kuumenna öljy 180 asteiseksi teräskattilassa.

    Lusikoi taikinaa kuumaan öljyyn. Voit kastaa lusikkaa kattilassa, jolloin taikina irtoaa siitä paremmin.

    Paista munkit molemmin puolin kauniin ruskeiksi ja nosta ne talouspaperin päälle.

    Pyörittele lämpiminä sokerissa.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    273 kcal
  • hiilihydraattia
    41.2 g
  • rasvaa
    8.7 g
  • proteiinia
    6.9 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munkit, pikamunkit, vappu


Kommentit (3)

57% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta