KATSOMASI RESEPTIT
Pikamajoneesi
GL
MA

Resepti: Maku 01/2017

Pikamajoneesi

Resepti: Maku 01/2017

Pikamajoneesi

Pikamajoneesi valmistuu sauvasekoittimella käden käänteessä. Mausta pikamajoneesi makusi mukaan tai käytä ruokien höysteenä sellaisenaan. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 5 min

5 min
  • Valmista pikamajoneesi näin:

    Varmista, että ainekset ovat keskenään samanlämpöisiä, joko jääkaappikylmiä tai huoneenlämpöisiä.

    Mittaa öljy, sinappi, sitruunamehu tai viinietikka, suola ja pippuri korkeaan ja kapeaan sekoitusastiaan. Riko päälle muna. Paina sauvasekoitin astian pohjalle siten, että keltuainen jää terän alle.

    Anna sauvasekoittimen käydä nostamatta sitä ylös, kunnes majoneesi on paksua ja kiiltävää. Lisää mausteita tai kirpeyttä tarvittaessa.

    * Majoneesi säilyy jääkaapissa noin 3 vrk.

    * Voit höystää majoneesin tuoreilla ja kuivatuilla yrteillä, valkosipulilla, currylla tai chilillä.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    637 kcal
  • hiilihydraattia
    0.6 g
  • rasvaa
    70.4 g
  • proteiinia
    2.7 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta