KATSOMASI RESEPTIT
Pikaborssikeitto
GL
MU

Resepti: Maku 08/2016

Pi­ka­bors­si­keit­to

Resepti: Maku 08/2016

Pi­ka­bors­si­keit­to

Nopea borssikeitto valmistuu kätevästi etikkapunajuurista. Kruunaa pikaborssi smetanasilmällä ja lusikoi menemään!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Tee näin 20 min

20 min
  • Valmista nopea borssikeitto näin:

    Suikaloi punajuuret. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

    Ruskista jauheliha pannulla tai kattilassa. Kumoa joukkoon sipulit ja anna kuullottua. Lisää kattilaan jauhelihan joukkoon punajuurisuikaleet, vesi, fondi ja mausteet. Keitä noin 5 minuuttia.

    Tarjoa nopea borssikeitto smetanan tai ranskankerman kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    75 kcal
  • hiilihydraattia
    2.8 g
  • rasvaa
    5.6 g
  • proteiinia
    3.3 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta