KATSOMASI RESEPTIT
Piimäkakku ja suolainen kinuskikastike

Resepti: Fanni & Kaneli

Piimäkakku ja suolainen kinuskikastike

Resepti: Fanni & Kaneli

Piimäkakku ja suolainen kinuskikastike

Mehevässä piimäkakussa maistuvat lämpimät mausteet. Viimeistele kakku ihanalla kinuskikastikkeella, jossa on aavistus suolan makua!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Kinuskikastike

Tee näin

  • Sekoita kulhossa vehnäjauhot, sokeri, ruokasooda ja mausteet. Lisää joukkoon siirappi, sulatettu voi ja piimä. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

    Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettu kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 1 tuntui. Kokeile kakun kypsyyttä tikulla - kypsästä kakusta ei jää tikulla kakkuun tökätessä taikinaa. Anna jäähtyä ja kumoa lautaselle.

    Sekoita kattilassa kuohukerma ja fariinisokeria. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kuplia hiljalleen minuutin ajan. Mausta kastike suolalla. Anna jäähtyä ja kaada kakun päälle juuri ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    308 kcal
  • hiilihydraattia
    42.6 g
  • rasvaa
    13.5 g
  • proteiinia
    3.6 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta