KATSOMASI RESEPTIT
Pihlajatikkarit
GL
MU

Resepti: Maku 03/2017

Pih­la­ja­tik­ka­rit

Resepti: Maku 03/2017

Pih­la­ja­tik­ka­rit

Pihlajan aukeamattomat lehtisilmut muuttuvat tikkareiksi, kun ne kastetaan suklaaseen. Lehtisilmuissa on herkkä ja upea karvasmantelinen ja amarettomainen aromi.

ARVIOI
2.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 30 min

2 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Puhdista, huuhtele ja kuivaa pihlajanoksat.

    Sulata suklaa mikrossa miedolla teholla välillä sekoitellen. Kaada nonparellit kulhoon.

    Kasta pihlajanlehtisilmut ensin sulaan suklaaseen ja kierittele sen jälkeen nonparelleissa. Paina oksat esim. styroksiin pystyyn pariksi tunniksi, tai kunnes suklaa on kovettunut. Tarjoa pikkunaposteltavina herkkutikkareina.

VINKKI

Pihlajansilmujen maun voimakkuus vaihtelee puun ja kasvupaikan mukaan. Niitä voi käyttää salaateissa, smoothieissa ja tarjota jäätelön kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    538 kcal
  • hiilihydraattia
    50 g
  • rasvaa
    33 g
  • proteiinia
    10.1 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Suklaa

    Lisää suosikiksi

    Tulosta