KATSOMASI RESEPTIT
Pihlajanmarja-valkosuklaakeksit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Pihlajanmarja-val­ko­suklaa­kek­sit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Pihlajanmarja-val­ko­suklaa­kek­sit

Pihlajanmarjan hapokkuus sopii loistavasti valkosuklaan kanssa. Hyödynnä marjoja notkuvat pihlajat ja leivo vinkeät keksit.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

18 kpl

Tee näin 1 t 45 min

1 t 45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Vatkaa sokeri, vaniljasokeri ja voi keskenään vaahdoksi.

    Lisää joukkoon yksi kananmuna. Sekoita keskenään vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

    Hienonna pihlajanmarjat ja rouhi valkosuklaa. Lisää ne taikinaan.

    Ota pala kelmua ja kaavi taikina sen päälle pötköksi. Käännä kelmu päälle ja pyörittele taikinasta noin 30 cm pitkä pötkö. Pakasta noin tunti.

    Leikkaa taikinasta 1 cm paksuisia viipaleita ja paista niitä 175-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Jätä leviämisvaraa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    464 kcal
  • hiilihydraattia
    47.1 g
  • rasvaa
    28.4 g
  • proteiinia
    5.2 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (3)

100% Tekisi uudestaan
  • Opin uutta1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta