KATSOMASI RESEPTIT
Pienet rouskupiiraat

Resepti: Marja Samuli

Pienet rouskupiiraat

Resepti: Marja Samuli

Pienet rouskupiiraat

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 kpl

Taikina

Täyte

Koristeluun

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista taikina. Nypi suola, jauhot ja huoneenlämpöinen rasva sormin murumaiseksi seokseksi. Lisää keltuainen ja lopuksi vettä varovasti, kunnes taikinasta tulee kiinteää. Älä vaivaa.
    Painele taikina voideltujen pienien irtopohjavuokien pohjalle ja reunoille ja pane vuoat jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
    Valmista täyte. Paista sienet pannulla, niin että neste poistuu. Mausta seos soijalla ja chilikastikkeella. Nosta sivuun.
    Lisää joukkoon smetana, ruokakerma ja kananmunat. Maista ja mausta makusi mukaan suolalla ja mustapippurirouheella.
    Jaa täyteseos taikinapohjille, koristele pinnat siemenillä ja paista vuokia uunin alaosassa 225 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää ja saanut kauniin paistovärin. Tarjoa pikkulämpiminä esimerkiksi iltapalalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    207 kcal
  • hiilihydraattia
    10.6 g
  • rasvaa
    16.1 g
  • proteiinia
    4.9 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

iltapala, kasvis, Sienet


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Sienet

    Lisää suosikiksi

    Tulosta