Pienet makkarapasteijat (Empanadillas)

Resepti: Maku 04/2004

Pienet mak­ka­ra­pas­tei­jat (Empanadillas)

Resepti: Maku 04/2004

Pienet mak­ka­ra­pas­tei­jat (Empanadillas)

ARVIOI
3.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Tee ensin täyte. Kuori ja suikaloi sipulit ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna pannussa tilkka öljyä ja kuullota sipulit pehmeiksi. Keitä munat koviksi (noin 10 minuuttia). Kuori ja hienonna munat ja lisää sipuleiden joukkoon. Lisää myös meetvursti ja oliivit sekä viinietikka ja mausteet. Jos käytät voimakasta chorizo-makkaraa, voit jättää pepperonit pois.

    Tee taikina. Sekoita kulhossa maito, oliiviöljy, pehmeä voi ja suola. Lisää vehnäjauhot, joihin olet sekoittanut soodan. Alusta taikina tasaiseksi. Anna taikinan levätä hetki ja kauli se sitten jauhotetulla pöydällä muutaman millin paksuiseksi levyksi.

    Leikkaa levystä muotilla halkaisijaltaan noin 12 sentin pyörylöitä, nosta niille täytettä ja taita kaksin kerroin. Nipistele reunat tiiviisti kiinni ja nosta pasteijat pellille leivinpaperin päälle. Voitele ne munalla ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

    Tarjoa hieman jäähtyneinä tai huoneenlämpöisinä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.5
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    176 kcal
  • hiilihydraattia
    17.1 g
  • rasvaa
    9.6 g
  • proteiinia
    5 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta