KATSOMASI RESEPTIT
Pestomaustettu graavilohi
GL
MU

Resepti: Maku 01/2017

Pestomaustettu graavilohi

Resepti: Maku 01/2017

Pestomaustettu graavilohi

Klassisen graavilohen maustaa aito, itse tehty pesto.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 annosta

Pestokastike

Viimeistelyyn

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Nypi lohifileistä selkäruodot pois.

    Levitä fileet voipaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

    Sekoita suola, sokeri ja pippuri keskenään. Hiero seos kalan pintaan. Nosta lohifileet vastakkain ja kääri voipaperiin tiukaksi paketiksi. Sujauta vielä pakastepussiin ja sulje tiukasti. Siirrä jääkaappiin. Pane kalan päälle kevyt paino.

    Anna lohen maustua 1–2 vrk kalafileen paksuudesta riippuen. Kääntele lohipakettia välillä.

    Valmista pesto. Hienonna mantelit monitoimikoneessa.

    Lisää basilikanlehdet, sitruunamehu, suola ja pippuri. Kun basilika on survoutunut tahnaksi, lisää joukkoon juusto.

    Lisää lopuksi öljy nauhana koneen käydessä. Tarkista maku.

    Leikkaa graavattu lohi viistosti ohuiksi vinoviipaleiksi nahkaa myötäillen.

    Asettele lohiviipaleet tarjoiluvadille ja valuta päälle pestoa. Viimeistele basilikanlehdillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    550 kcal
  • hiilihydraattia
    4 g
  • rasvaa
    56.3 g
  • proteiinia
    8.4 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    10.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta