KATSOMASI RESEPTIT
Pestokastike – näin teet helpon peston itse
GL
MU

Resepti: Maku 04/2006

Pestokastike – näin teet helpon peston itse

Resepti: Maku 04/2006

Pestokastike – näin teet helpon peston itse

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 10 min

10 min
  • Sekoita basilikan lehdet ja karkea suola tehosekoittimessa tasaiseksi. Lisää parmesaaniraaste, valkosipuli ja mustapippuri. Sekoita. Lisää öljy juoksevana nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen. Anna pestokastikkeen pyöriä tasaiseksi seokseksi.
    Mausta pestokastikkeella esimerkiksi possun sisäfilee.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    562 kcal
  • hiilihydraattia
    1.5 g
  • rasvaa
    58.2 g
  • proteiinia
    9.8 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Italia

    Lisää suosikiksi

    Tulosta