KATSOMASI RESEPTIT
Perunavohvelit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Perunavohvelit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Perunavohvelit

Näiden vohveleiden pääraaka-aine on peruna. Jauhoina käytetään tattaria, mikä tekee näistä myös gluteenittomia. Tarjoa perunavohvelit herkullisen savulohitahnan kanssa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

nopea savulohitahna

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Sekoita kypsä peruna tilkkaan maitoa ja sekoita tasaiseksi. Käytä apuna sähkövatkainta tarvittaessa.

    Lisää loput maidosta, öljy ja kananmunat seokseen. Vatkaa hyvin.

    Sekoita leivinjauhe tattarijauhoihin ja kaada seokseen koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla

    Anna taikinan turvota puoli tuntia huoneen lämmössä ja paista vohveliraudalla 3/4 teholla noin 5 min.

    Valmista savulohitahna lisäämällä lohi, ranskakerma ja ruohosipuli kulhoon. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Sekoita.

VINKKI

Vuokaspray on loistava apu vohveleiden paistamiseen. Sen avulla saa vohveliraudan kaikki kolot voideltua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    181 kcal
  • hiilihydraattia
    9.4 g
  • rasvaa
    14.5 g
  • proteiinia
    3.3 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta