Perunaleivostikkarit (Cake pops)

Resepti: Maku 02/2012

Pe­ru­na­lei­vos­tik­ka­rit (Cake pops)

Resepti: Maku 02/2012

Pe­ru­na­lei­vos­tik­ka­rit (Cake pops)

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

30 annosta

Muut ainesosat

  • tikkaritikkuja (leivontakaupasta)

Tee näin 1 t 10 min

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Siivilöi seos muna-sokerivaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 6–8 minuuttia. Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota paistopaperi. Anna jäähtyä.

    Pehmitä voi mikroaaltouunissa, älä sulata. Sekoita kierrevatkaimella joukkoon muna, tomusokeri, kaakaojauhe, alkoholi ja kahvi. Murenna joukkoon kakkupohja. Vaivaa tasaiseksi. Anna jähmettyä jääkaapissa noin puoli tuntia. Niin taikinan käsittely on helpompaa, mutta se on vielä kosteaa, jolloin koristeet tarttuvat pintaan.

    Pyörittele taikinasta pieniä palloja ja työnnä ne tikkaritikkuihin. Kiepauta leivokset strösseleissä ja asettele ne pystyyn sokerilla täytettyyn lasiin. Anna jähmettyä jääkaapissa pari tuntia. Säilytä jääkaapissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.1
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    87 kcal
  • hiilihydraattia
    11 g
  • rasvaa
    3.8 g
  • proteiinia
    1.6 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

lapsiperhe


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (4)

0% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta