Perinteiset porsaankyljykset

Resepti: Maku 02/2005

Perinteiset por­saan­kyl­jyk­set

Resepti: Maku 02/2005

Perinteiset por­saan­kyl­jyk­set

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Leivittämiseen

Paistamiseen

Tee näin 35 min

35 min
  • Nuiji kyljyksiä kevyesti nyrkillä ja leikkaa pari pystyviiltoa ulkoreunaan, etteivät kyljysten reunat käpristy paistettaessa ylös. Hiero kyljykset sitruunalla.

    Mausta vehnäjauhot suolalla ja pippurilla. Pyörittele kyljykset ensin maustetuissa vehnäjauhoissa molemmin puolin, kasta sitten kevyesti vatkattuun munaan ja lopuksi korppujauheeseen. Leivityksen tulee olla mahdollisimman tasainen ja ohut.

    Paista porsaankyljykset melko runsaassa rasvassa kauniin ruskeiksi molemmin puolin ja anna niiden hautua kypsiksi kannen alla miedolla lämmöllä.

    •Kevennetty: Jätä leivitys kokonaan pois, mausta porsaankyljykset ja paahda tai pariloi ne pinnoitetulla pannulla tai uunissa.

    •Karsittu: Jos haluat gluteenittoman leivityksen, käytä vehnäjauhojen tilalla gluteenitonta jauhoseosta ja tavallisen korppujauheen tilalla gluteenitonta korppujauhetta.

    •Uudistettu: Tee uudenlainen leivitys. Sivele porsaankyljykset sinapilla ja pyörittele ne murskatuissa suolapähkinöissä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.5
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    446 kcal
  • hiilihydraattia
    21 g
  • rasvaa
    20.7 g
  • proteiinia
    43.4 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    2.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta