Perinteiset piparkakut

Resepti: Maku 06/2011

Perinteiset piparkakut

Resepti: Maku 06/2011

Perinteiset piparkakut

Parhaat perinteiset piparkakut syntyvät siirappisesta, sopivan mausteisesta taikinasta. Tässä on ohje, jota olet etsinyt!

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
  • Pahaat perinteiset piparkakut syntyvät tällä ohjeella: 

    Mittaa siirappi, sokeri ja mausteet kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

    Lisää rasva mausteseokseen. Sekoita tasaiseksi. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Lisää osa jauhoista ja muna. Sekoita sooda veden joukkoon ja lisää taikinaan. Lisää loput jauhoista hyvin sekoittaen.

    Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa mieluiten seuraavaan päivään.

    Kauli piparkakkutaikina ohueksi levyksi ja paina muoteilla piparkakkuja. P

    aista piparkakkuja uunissa 220 asteessa 4–5 minuuttia.

    •Tarjoa piparit sinihomejuuston ja glögin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.2
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    64 kcal
  • hiilihydraattia
    9.6 g
  • rasvaa
    2.4 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

piparkakkutaikina


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta