KATSOMASI RESEPTIT
Perinteiset blinit

Resepti: Maku 06/2012

Perinteiset blinit

Resepti: Maku 06/2012

Perinteiset blinit

Blinit, nuo venäläisen keittiön ikiklassikot! Perinteisten blinien herkullinen maku perustuu tattarijauhoihin sekä valmistustapaan, jossa paksu lettutaikina käytetään hiivan avulla. Myös olutta lisätään taikinaan maun vuoksi sekä antamaan rapeutta. Katso VIDEO, kuinka blinit valmistuvat!

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 kpl

Taikina

Tarjoiluun

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
50 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Katso reseptiin liittyvä video! →
  • Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

    Lisää puolet molemmista jauhoista. Anna taikinan tekeytyä huoneenlämmössä yön yli.

    Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Lisää taikinaan keltuaiset, loput jauhot, voisula, olut ja suola. Vaahdota valkuaiset ja lisää ne taikinaan varovasti käännellen.

    Valmistele täytteet tarjoilukuntoon. Sulata ja valuta katkaravut. Valuta myös mädit siivilässä. Vatkaa halutessasi smetana kuohkeaksi. Pane ainekset erillisiin tarjoilukulhoihin.

    Paista blinit blini- tai lettupannussa reilussa voissa tai kirkastetussa voissa.

    Tarjoa perinteiset blinit kuumina mieleistesi täytteiden kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    182 kcal
  • hiilihydraattia
    14.4 g
  • rasvaa
    9.6 g
  • proteiinia
    8.9 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (20)

79% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin48
  • Helppo20
  • Hurmasin vieraat39
  • Opin uutta14
  • Ei maistunut13
  • Kaikki meni28
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (16)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Uusivuosi

Lisää suosikiksi

Tulosta