KATSOMASI RESEPTIT
Perinteinen siskonmakkarakeitto
MA
MU

Resepti: Maku 02/2009

Perinteinen sis­kon­mak­ka­ra­keit­to

Resepti: Maku 02/2009

Perinteinen sis­kon­mak­ka­ra­keit­to

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

5 annosta

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Mittaa vesi, liemikuutio ja pippurit kattilaan, kuumenna.

    Kuori ja kuutioi juurekset. Lisää ne kiehuvaan liemeen ja keitä noin 10 minuuttia.

    Viipaloi huuhdeltu ja halkaistu purjo. Pursota makkaroista pieniä palloja keittoon, lisää myös purjoviipaleet. Lisää tarvittaessa nestettä. Anna kiehua 5–10 minuuttia.

    Silppua siskonmakkarakeiton pintaan tuoretta yrttiä ja tarjoa ruisleivän kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    52 kcal
  • hiilihydraattia
    2.9 g
  • rasvaa
    3.4 g
  • proteiinia
    2.2 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta