Ainekset

4 annosta

Tee näin 25 min

25 min
  • Pese, kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja sipuli. Keitä kasvikset maustepippureiden ja laakerinlehden kanssa vedessä lähes kypsiksi.

    Poista lohifileestä nahka ja ruodot. Leikkaa kala reiluiksi kuutioiksi.

    Lisää kerma, suola ja paloiteltu lohi. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes kala on kypsää, noin 5 minuuttia. Lisää tilli ja tarjoa perinteinen lohikeitto ruisleivän kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.1
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    362 kcal
  • hiilihydraattia
    18.6 g
  • rasvaa
    21.3 g
  • proteiinia
    22.5 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    2.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (35)

84% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin47
  • Helppo40
  • Hurmasin vieraat12
  • Opin uutta11
  • Ei maistunut8
  • Kaikki meni17

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta