Perinteinen kermainen lohikeitto
MU
GL

Resepti: Maku 04/2012

Perinteinen kermainen lohikeitto

Resepti: Maku 04/2012

Perinteinen kermainen lohikeitto

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Pese ja kuori kasvikset. Paloittele perunat, viipaloi porkkanat ja hienonna sipulit.

    Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää mausteet, sipulit ja porkkanat. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 5 minuuttia. Lisää perunapalat ja keitä 10 minuuttia.

    Poista lohifileestä nahka ja ruodot. Leikkaa kala reiluiksi kuutioiksi.

    Lisää keittoon kala, kerma ja suola. Kuumenna lohikeitto kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia. Mausta perinteinen lohikeitto vielä tillillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.9
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    445 kcal
  • hiilihydraattia
    18.7 g
  • rasvaa
    31.3 g
  • proteiinia
    22.1 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    2.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (3)

83% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin6
  • Helppo5
  • Hurmasin vieraat2
  • Opin uutta3
  • Ei maistunut3
  • Kaikki meni6

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta