KATSOMASI RESEPTIT
Perinteinen graavilohi
GL
MA
MU

Resepti: Maku 06/2004

Perinteinen graavilohi

Resepti: Maku 06/2004

Perinteinen graavilohi

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Tee näin 10 t 10 min

10 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
10 t
  • Kuivaa lohifileen pinta ja ripottele päälle sokeria, suolaa ja silputtuja tillinvarsia. Ripottele suolaa enemmän fileen paksumpaan päähän ja vähemmän ohuempaan häntäpäähän. Kääri filee folioon ja anna maustua viileässä mielellään kevyen painon alla 10 tunnista vuorokauteen.

    Poista suolakerros sekä tillinvarret ja leikkaa graavilohi tarjolle ohuiksi viipaleiksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    156 kcal
  • hiilihydraattia
    0.5 g
  • rasvaa
    10.6 g
  • proteiinia
    14.9 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    12.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta