KATSOMASI RESEPTIT
Peltilasagne

Resepti: Perinneruokaa prkl

Peltilasagne

Resepti: Perinneruokaa prkl

Peltilasagne

Pidätkö lasagnen rapeasta pinnasta? Tässä resepti, jossa sitä on paljon.

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

jauhelihakastike

juustokastike

lisäksi

Tee näin 2 t 25 min

2 t 25 min
{
AKTIIVINEN
35 min
PASSIIVINEN
1 t 50 min
  • Valmista jauhelihakastike hienontamalla sipulit. Kuullota niitä isossa paistinpannussa tilkassa oliiviöljyä. Lisää jauheliha ja anna ruskistua.

    Raasta porkkanat raasteeksi ja lisää paistinpannulle. Lisää joukkoon tomaattimurska ja mausta suolalla, mustapippurilla ja hiennetulla basilikalla. Anna hautua noin 10 minuttiia.

    Valmista juustokastike lisäämällä kattilaan voi. Anna voin sulaa ja lisää sitten vehnäjauhot. Anna vehnäjauhojen hieman kiehua, mutta älä ruskista. Lisää maito koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon mozzarellaraaste, suola ja muskottipähkinä. Anna kastikkeen hautua hetki.

    Kokoa lasagne syvälle uunipellille. Voit käyttää alla myös leivinpaperia, mutta parhaan tuloksen saa suoraan pellille tehtynä. Voitele pelti kauttaaltaan ja lisää pohjalle 1/3 jauhelihakastiketta. Lisää sitten päälle kerros lasagnelevyjä. Sitten kerros jauhelihakastiketta, juustokastiketta ja uusi kerros lasagnelevyjä. Jätä päällimäiseksi kerrokseksi vain juustokastiketta.

    Ripottele päälle juustoraastetta ja paista lasagnea 30-40 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    164 kcal
  • hiilihydraattia
    14.1 g
  • rasvaa
    8.3 g
  • proteiinia
    7.9 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

lasagne, peltilasagne


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta