Pekoni-tattikastike
MU

Resepti: Maku 03/2011

Pe­ko­ni-tat­ti­kas­ti­ke

Resepti: Maku 03/2011

Pe­ko­ni-tat­ti­kas­ti­ke

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

40 min
  • Nosta tatit ja hienonnetut sipulit pannulle. Kuumenna sekoitellen, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut. Paloittele pekonit ja lisää pannulle. Paista sekoitellen, kunnes pekonit ovat saaneet hiukan väriä. Lisää jauhot ja sekoita. Kaada päälle lihaliemi samalla hyvin sekoittaen. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Koristele pekoni-tattikastike kesäsipulin varsilla. Tarjoa pekoni-tattikastike uusien perunoiden ja salaatin kanssa.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    281 kcal
  • hiilihydraattia
    11.4 g
  • rasvaa
    19.9 g
  • proteiinia
    13.3 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    2.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta