Pekoni-tattikastike
MU

Resepti: Maku 03/2011

Pekoni-tattikastike

Resepti: Maku 03/2011

Pekoni-tattikastike

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 40 min

40 min
  • Nosta tatit ja hienonnetut sipulit pannulle. Kuumenna sekoitellen, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut. Paloittele pekonit ja lisää pannulle. Paista sekoitellen, kunnes pekonit ovat saaneet hiukan väriä. Lisää jauhot ja sekoita. Kaada päälle lihaliemi samalla hyvin sekoittaen. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Koristele pekoni-tattikastike kesäsipulin varsilla. Tarjoa pekoni-tattikastike uusien perunoiden ja salaatin kanssa.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    281 kcal
  • hiilihydraattia
    11.4 g
  • rasvaa
    19.9 g
  • proteiinia
    13.3 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    2.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

munaton


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta